Nádobí ve vašem stylu

Velmi důležitou roli hraje stolní nádobí. Výběr správné každodenní večeře může být někdy složitý. Když stojíme před takovou volbou, musíme učinit několik důležitých rozhodnutí.

Velmi důležitou roli hraje stolní nádobí. Výběr správné každodenní večeře může být někdy složitý. Když stojíme před takovou volbou, musíme učinit několik důležitých rozhodnutí. Nejprve je třeba zvážit, z jakého materiálu by mělo být nádobí vyrobeno. Porcelán nebo kamenina? Jakou barvu? Obyčejné nebo vzorované? Nebo chcete kombinovat různé vzory a barvy?

Elegantní a luxusní porcelán

Když si představíme porcelán, okamžitě ho označíme za elegantní a stylový. Pokud se rozhodneme koupit porcelánové nádobí, používáme ho pro zvláštní příležitosti. Porcelánové nádobí nás okouzluje svou jemností, decentností a originálním designem. Porcelánové nádobí se vyznačuje pečlivým zpracováním. Dobře vyrobený porcelán klasického tvaru a designu nám může sloužit mnoho let. V obchodě s nábytkem Konsimo najdete kolekce porcelánového nádobí, které byly vyrobeny s maximální péčí. Nádobí od společnosti Konsimo vyniká čistou bělostí, zajímavým designem a příznivou cenou.

Univerzální kamenina

Kamenina je nejběžnějším typem keramiky. Kamenina se vyrábí z hlíny nebo křemenného písku. Materiál se vyznačuje vysokou pevností, odolností vůči kyselinám a minimální absorpcí. Kameninové výrobky si spojujeme s produkty, jako je makutra. Z kameniny se však vyrábějí také velmi pěkné a odolné hrnky, šálky nebo talíře. Nádobí z kameniny je poměrně silné. Obchod s nábytkem Konsimo nabízí široký sortiment nádobí z kameniny. Vzory a barvy vybírali naši stylisté s největší pečlivostí. Široký sortiment znamená, že si každý najde jídelní, kávovou nebo snídaňovou soupravu, která dokonale zapadne do vybavení jeho domácnosti. Kamenina se zkrátka stala trvalou součástí našich domovů.

SBÍRKA LUPIN

Hledáte dokonalé nádobí? Kolekce LUPIN je tu pro vás! Kolekce je vyrobena z kameniny. Díky tomu je nejen odolný, ale také dobře vypadá. LUPIN znamená vysokou kvalitu a dobrou cenu! Kombinujte všechny barvy dohromady!