Všechny styly na jednom místě

Skandinávský, klasický, moderní, italský nebo snad jiný styl, který podtrhuje vaši osobnost? Ať už se vám líbí jakýkoli styl, u konsimo ho najdete!

Skandinávský, klasický, moderní, italský nebo snad jiný styl, který podtrhuje vaši osobnost? Ať už se vám líbí jakýkoli styl, u konsimo ho najdete!

konsimo. je obchod s nábytkem, jehož hlavním prvkem je styl - a to v mnoha směrech! Vybrali jsme produkty, které odpovídají trendům a vkusu našich zákazníků. To nám umožnilo rozlišit 7 jedinečných stylů: SCANDINAVIAN - jasné, chladné barvy, geometrické formy a úsporný design jsou kvintesencí skandinávského stylu. Na jedné straně rozhodný a jednoduchý, na druhé straně lehký a hřejivý - v místnosti působí útulně a příjemně. MODERNÍ - univerzální, praktické, pohodlné. Tento styl usnadňuje uspořádání jakéhokoli prostoru. Vyznačuje se lehkou formou a jasnými, teplými barvami. To pravé pro ty, kteří hledají trendy. ELEGANT - vkusná kombinace tradice a moderny. Jednoduché tvary a tlumené barvy jsou kombinovány s ocelovými doplňky. Hnědá, černá, béžová, krémová, ale i stříbrná a zlatá vytvářejí zcela novou kvalitu - na jedné straně rafinovanou a vyzrálou, na straně druhé moderní a nonšalantní.

CLASSIC - elegantní a nadčasové. Je ideální volbou pro ty, kteří chtějí vybavit svůj interiér s elegancí a vkusem. Vládne zde masivní dřevěný nábytek a tmavé barvy oživují zlaté jemné ornamenty. ITALIAN - pro milovníky luxusních prostor. Jednoduché tvary, lesklé povrchy, neobvyklé dekory a výrazné barvy vytvářejí odvážnou a moderní kombinaci. YOUNG - styl vytvořený s ohledem na teenagery. Jednoduchý asymetrický nábytek umožňuje praktické uspořádání místnosti a tlumené barvy s kontrastními akcenty se skvěle hodí k různým doplňkům. DĚTSKÝ - veselý, barevný, ale zároveň útulný a bezpečný. Důraz je zde kladen na funkční nábytek, který nepřekáží při hře, a na veselé barvy, které podněcují představivost.

DESIGN INTERIÉRU - VĚDOMÁ VOLBA

Nábytek je ústřední součástí každé místnosti - dodává obývacímu pokoji, ložnici nebo kuchyni původní charakter. Kromě funkční funkce mají také funkci dekorativní. Kromě toho může nábytek odrážet charakter svých obyvatel - minimalistický styl dokonale odráží lásku k pořádku a jednoduchosti. Kromě toho usnadňují udržování čistoty. Všechny předměty lze snadno uložit do skříněk, aniž by byly vystaveny pohledu.

MODERNÍ DESIGN

Pokud jde o vybavení, možnosti jsou téměř neomezené. Nábytek v moderním stylu je skvělým řešením pro mladé lidi, kteří oceňují modernost a nejnovější trendy v interiérovém designu. Obývací pokoj v tomto stylu je velmi praktický. Zde se můžete rozhodnout pro skříňky, které se otevírají dotykem, nebo pro výklenky - absence vyčnívajících prvků je charakteristická pro jednoduchost a nejnovější dekorativní řešení.

ELEGANCE, KLASIKA A NADČASOVOST

Elegantní řada je určena tradicionalistům a těm, kteří oceňují klasiku a eleganci. Nábytek vyjadřuje vážnost svých obyvatel, a proto se skvěle hodí do místnosti se spoustou knih. Dokonale vyplňují také prostor kanceláří a obchodních místností. Pohovky a křesla v tmavých barvách vytvářejí útulnou atmosféru a vnášejí do kanceláře eleganci. Skvělým doplňkem budou originální stolní lampy - další zdroj osvětlení navodí atmosféru.

NÁBYTEK PRO TRADICIONALISTY

Tradicionalisté si rádi vybírají klasický, nadčasový nábytek ze dřeva nebo jeho imitace. Tento styl je univerzální, a tak jsme si jisti, že jejich krása s postupem času nezastará. V takových místnostech se budou skvěle vyjímat komody a prosklené knihovny na knihy nebo nádobí - sklenice na víno, šálky. Tradiční tvary křesel a pohovek osloví milovníky nadčasových řešení. Takový nábytek se sice nachází v bytech starších lidí, ale to neznamená, že jeho krásu neocení i mladí. Výrobci dbají na to, aby byl nábytek i přes svůj staromódní design moderní a využíval nejnovější řešení.

DESIGN INTERIÉRU - POTĚŠENÍ

Při zařizování vlastního domova máme mnoho možností. Volba stylu, v jakém chceme, aby se místnosti chovaly, závisí výhradně na našem vkusu a praktických záležitostech. Pro někoho to bude znamenat nákup nábytku ve skandinávském stylu, pro jiného knihovny a skříně ve starém stylu. V nové prodejně Konsimo v Galerii Młociny ve Varšavě najdete širokou nabídku nábytku, který skvěle doplní každý interiér. Kromě nábytku obchod nabízí také designové prvky, jako jsou polštáře na pohovku, stolní nebo stojací lampy, které vám umožní vytvořit originální interiér a zařídit si byt podle vašich individuálních představ.