Předprodej pohovek v moderním stylu

Moderní pohovky do malých bytů

POHOVKY V PŘEDPRODEJI

Malý byt? Výběr levného a praktického nábytku, který se vejde do poměrně zúženého prostoru, může být obtížný: zejména pokud chcete, aby interiér plnil více než jednu funkci. S tímto dilematem se potýkají nejen majitelé malých prostor, ale také studenti, kteří si pronajímají pokoje, a mladé páry, které si chtějí v novém bytě zajistit odpovídající komfort. Řešení? Kompaktní, moderní a módní pohovka! Budete překvapeni, kolik praktických využití lze pro tento malý kus nábytku do obývacího pokoje najít. Proč byste se měli rozhodnout pro jeho koupi? Nejen kvůli své univerzálnosti, ale také kvůli ceně - pohovky konsimo. jsou nyní k dispozici k předobjednání! Skutečná lahůdka pro milovníky výhodných nákupů a stylu!

POHOVKA: IDEÁLNÍ PRO DOBRÝ START

Malé byty mají své nepopiratelné kouzlo: jsou útulné, snadno udržovatelné a relativně levné. Není těžké tak omezený prostor rozvinout a přizpůsobit vlastním potřebám. Studenti i začínající páry toho o tomto tématu vědí poměrně dost. Při zařizování malého prostoru však vyvstává spousta dilemat ohledně výběru vybavení: je obtížné vměstnat vše, co potřebujete k bydlení, na pouhých několik desítek metrů čtverečních.

Zatímco kuchyň a koupelna jsou již oddělené místnosti, je obtížnější vymezit prostor pro studium, práci nebo odpočinek - zejména v podnájmu nebo v pronajatém pokoji. Tento prostor by neměl být opuštěn! Bez relaxační zóny lze jen těžko hovořit o útulném domově, ve kterém byste chtěli zůstat. Naštěstí existuje řešení, které i tomu nejmenšímu bytu poskytne to nejdůležitější: místo pro setkávání a odpočinek v jednom. Je to pohovka - kus nábytku, který je moderní, kompaktní a velmi univerzální!

Pohodlný obývací nábytek do malých bytů

Pohovky, které jsou k dispozici k předobjednání, jsou k dispozici v různých barvách a modelech, a to z dobrého důvodu. Díky tomu můžete nábytek snadno přizpůsobit svým potřebám. Možnosti jsou obrovské! Začněme rozměry nábytku. Malé byty vyžadují kompaktní řešení. Dvoumístná pohovka se rozhodně ukáže jako dobrá volba - je dostatečně flexibilní, aby snadno zapadla do každého interiéru, a to i do těch s omezeným prostorem. Jeho elegantní tvar osloví ty, kteří kromě pohodlí ocení i moderní design. Dvoumístný model vypadá skvěle díky měkkým sedadlům a okouzlující povrchové úpravě. Tento typ pohovky přímo vybízí k odpočinku ve dvou a k rozkošnému lenošení. Díky použití na dotek příjemných látek je velmi pohodlný a jistě bude provázet nejednu společnou chvíli.

Design takové pohovky by neměl zahltit malý interiér - zvolte model, který není příliš široký a rozlehlý. V malém prostoru záleží na každém centimetru: nedoporučujeme modely se sklopnými područkami nebo opěrkami nohou, které zabírají místo. Pro maximální pohodlí si můžete vybrat třímístný model - chytrý design nepřeplňuje interiér a zároveň poskytuje prostor pro odpočinek více osob.

Pohovka a postel v jednom? Je to možné!

Designové tvary jsou důležitým, ale ne jediným prvkem, který je třeba zohlednit při výběru ideální pohovky do malého bytu. Důležité je také, aby byl praktický - a měl tedy více než jednu funkci. Co takhle proměnit pohovku v pohodlné lůžko? Kompaktní lounge nábytek, který je k dispozici k předobjednání, byl navržen tak, aby poskytoval pohodlí nejen při každodenním posezení s blízkými, ale také při nočním odpočinku.

Moderní systém sklápění cilk-clack použitý u vybraných modelů umožňuje pohovku snadno rozložit a přeměnit ji na lůžko pro dvě osoby. Je jednoduchá na používání a velmi pohodlná, ideální pro malé byty, kde je obtížné najít samostatnou ložnici. Nečekaní hosté? Systém cilk-clack okamžitě promění obývací pokoj v útulný spací prostor. Toto řešení zaujme zejména ty, kteří chtějí uspořádat malý byt prakticky a stylově.

Pohovky: v předprodeji nejlevnější!

Pokud hledáte kompaktní a designové řešení interiéru, zde najdete moderní pohovky za nízké ceny, které jsou ideální pro vybavení malých bytů, garsonek a studentských kolejí. Osloví vás zejména kompaktní modely pohovek, jako jsou RUCO, GRIFO, PERGU a HORBI, které jsou nyní k dispozici k předobjednání. V každé z představených kolekcí se můžete spolehnout na módní barvy, moderní řešení a nadčasový design. Jsme přesvědčeni, že pohovka zakoupená u konsimo se z obyčejného kusu nábytku stane doplňkem, se kterým se nebudete chtít rozloučit! Podívejte se na naši předprodejní nabídku a vyberte si ideální řešení pro malý byt.