Velké pohovky do obývacího pokoje – uspořádání prostorného obývacího pokoje

Prostorný interiér je ideálním místem pro vystavení velkých sedacích souprav. Obývací pokoj je nejdůležitější místností v každé domácnosti. Je to místo pro odpočinek a přijímání hostů. Prostorný obývací pokoj nabízí nekonečné možnosti designu. Proč vystavit velkou pohovku v obývacím pokoji?
Duże kanapy do pokoju dziennego

Velká pohovka je srdcem obývacího pokoje

Obývací pokoj je ústředním bodem domácnosti - doslova i obrazně. Všechny cesty v našem domě vedou do obývacího pokoje a pohovka je jeho ústředním bodem. Celý den a často i noc se točí kolem něj, je to místo, kde si můžete odpočinout a relaxovat po náročném dni, kde si můžete dopřát chvíli útěchy s knihou nebo dobrým filmem. Je to také prostor pro zábavu, kde přijímáme hosty a pořádáme setkání s nejbližšími lidmi. Srdcem interiéru je velká pohovka. V jeho okolí kvete denní i noční život. Výjimečný kus nábytku si zaslouží prominentní místo.

Duża kanapa do salonu

Velká pohovka do obývacího pokoje umožňuje hrát si s barvami a vzory

V prostorném obývacím pokoji je třeba zdůraznit ústřední bod místnosti. Ideální je velká pohovka do obývacího pokoje. Design interiéru by jím měl začínat. Výběr sedacích souprav, pohovek a rohových sedacích souprav je obrovský. V prostorném obývacím pokoji se skvěle hodí velká rohová pohovka. Může být umístěn u jedné ze stěn nebo zcela uprostřed místnosti. Poskytne pohodlí několika lidem při odpoledním odpočinku. Pohovky jsou k dispozici v různých barvách. Další zajímavou možností jsou pohovky s funkcí spaní, které se v noci mohou proměnit v nábytek do ložnice - pro zvláštní příležitosti.

Univerzální šedá barva je velmi oblíbená. Tyrkysová barva oživí interiér a dodá mu charakter. Dobře se hodí do obývacího pokoje zařízeného ve stylu glamour. Intenzivní barvy, např. červená, fialová nebo žlutá, budou skvělým základem pro orientální, marocký nebo indický dekor. Velká pohovka do obývacího pokoje ve světle béžových barvách se hodí do minimalistického skandinávského nebo japonského stylu.

Pohovka může mít podobu pohodlné pohovky nebo prostorné rohové sedačky. Pohodlné područky nebo zvýšené boky zvýší komfort odpočinku nebo společenského setkání. Stylové opěradlo může být prošívané nebo jeho roli mohou plnit velké polštáře, které jsou ideální pro uspořádání podle vašeho vkusu a pohodlí.

Velká pohovka do obývacího pokoje by měla stát na vkusných nožkách, malých sloupcích nebo přímo na podlaze. Díky obrovskému výběru produktů si každý snadno vybere dokonalou pohovku do svého prostorného obývacího pokoje. Rozkládací pohovky, třímístné pohovky nebo třeba pohodlné rohové pohovky s funkcí spaní? Možností je mnoho!

Velké pohovky s funkcí spaní jsou ideální pro 24hodinové použití.

Funkčnost pohovky nesouvisí pouze s denní relaxací nebo večerními společenskými setkáními. Nemělo by se zapomínat ani na použití pohovky na spaní. Problém s ubytováním hostů přes noc ideálně vyřeší velké rozkládací pohovky. Tyto typy modelů mají často možnost uložit do nich sadu lůžkovin, takže jsou velmi funkční. Velké pohovky s funkcí spaní se hodí i v případě, že se plánujete vzdát ložnice ve prospěch prostorného obývacího pokoje. Moderní byty, např. ve stylu loftů, mohou být velmi velké bez oddělených místností. Jedna velká místnost pak slouží jako obývací pokoj, ložnice a jídelna. .

Duże kanapy z funkcją spania

Velké rozkládací pohovky jsou vhodným řešením pro každý obývací pokoj. Tuto funkci můžete využít při sledování filmu nebo odpoledním spánku. Skvěle se hodí také při rodinném turnaji v deskových hrách nebo při hraní s dětmi. Velké pohovky s funkcí spaní jsou obvykle vybaveny úložným prostorem na lůžkoviny, do kterého lze uložit nejen lůžkoviny, ale také přikrývky nebo povlaky na polštáře.

duża kanapa narożna

Velká pohovka v obývacím pokoji je ústředním bodem interiéru.

Velká pohovka v obývacím pokoji je obvykle ústředním bodem místnosti. Lze ji sestavit ve stejném barevném provedení jako křesla a pufy. Zajímavé by také bylo umístit křeslo nebo puf v kontrastní barvě. Ať už je výběr jakýkoli, pohovka je v obývacím pokoji nezpochybnitelnou královnou, a proto je dobré mít na paměti, že pohovky je dobré každých pár let vyměnit. To vám umožní zcela změnit design interiéru a vytvořit místnost ve zcela novém stylu.