Malé rohové jednotky ideální pro malý byt

Malý byt často vyžaduje víceúčelová designová řešení. Jednou z nich jsou malé rohové sedací soupravy. Jedná se o nápadné a moderní kusy nábytku, které poskytují pohodlné místo k sezení a prostor ke spaní. Kterou rohovou pohovku se vyplatí vybrat a které návrhy fungují nejlépe? 
małe narożniki

Malý koutek, mnoho možností

Čalouněný nábytek se hodí do každého bytu, včetně těch s malými rozměry. Dobře navržená malá rohová pohovka bude ideální pro malý obývací pokoj nebo pokoj pro hosty, kde musí plnit několik funkcí najednou. V obývacím pokoji se dobře vyjímá výrazný nábytek, který nemusí být nutně velký. Kompaktní pohovka vybavená úzkými područkami, lehátkem, sklápěcím mechanismem a úložným prostorem na lůžkoviny může být stále moderní a pohodlná. 

mały narożnik 200x140

Rozkládací pohovka s lehátkem - malá rohová pohovka do obývacího pokoje

Mini rohová pohovka do malých místností neztrácí nic ze svého pohodlí ani vzhledu díky chytrému úsilí designérů. Nadčasové, módní a univerzální barvy, jako je šedá, béžová nebo odstíny modré, v kombinaci s výrazným prošíváním dodávají nábytku noblesu. Pokud se rozhodnete pro velurový povrch čalouněného nábytku nebo měkké polštáře, dodáte interiéru útulnost. Soustružené dřevěné nohy dodávají uspořádání lehkost. 

Pohodlné sezení, úložný prostor a prostor na spaní - malý roh 200x140

Co může poskytnout malá rohová pohovka 200x140? Nejenže je to poměrně velký prostor na spaní odpovídající manželské posteli. Rohové sedací soupravy mají většinou rozkládací systém, který poskytuje nádobu na lůžkoviny nebo úložný prostor pro polštáře či přikrývky. Během dne je rohová pohovka pohodlným nábytkem do obývacího pokoje. Dvě až tři sedací plochy a jedna s možností pohodlného odpočinku jsou doplněny kompaktním tvarem područek a v závislosti na modelu často také pohodlnými, měkkými polštáři.

Mini koutek pro malé místnosti - maximální využití prostoru

Vhodně zvolená malá rohová pohovka do obývacího pokoje umožňuje optimální využití prostoru. Samozřejmě ji lze použít i v jiných místnostech - v ložnici nebo v pokoji pro mládež. Multifunkční nábytek, jako jsou rohové skříně s funkcí spaní, je nejlepší volbou pro byty s malým prostorem. Kromě toho lze nad něj namontovat police nebo nástěnné skříňky, které podle potřeby zajistí ještě více úložného prostoru.

Nápad na pokoj pro mládež - malý roh 200x140

Místa, kde se malý koutek úspěšně využívá, jsou dětské pokoje a pokoje pro mládež. Mladí lidé si obvykle zvou přátele, aby společně trávili čas, a do koutku se vejde několik lidí najednou. Rozkládací verze s velkou plochou na spaní může sloužit také jako místo pro spaní hostů. Módní barvy čalouněných rohových sedacích souprav a design, který se nese v duchu moderny, glamour nebo loftu, se budou hodit do mnoha pokojů teenagerů.

małe narożniki 200x140

Moderní a pohodlné řešení - malá rohová rozkládací pohovka

Pohodlné malé rohové pohovky 200x140 v rozloženém stavu mohou poskytnout místo pro pohodlné spaní. Rozkládací systémy jsou jednoduché, a pokud vyžadují zvedání nebo posouvání, jsou podporovány vhodnými mechanismy. Sedadla a lehací plocha mohou být vyrobeny z vysoce kvalitních pružných materiálů, pěn nebo pružin pro optimální tuhost. Na rozložený roh lze pro větší pohodlí při odpočinku použít vrchní matraci, tzv. top matraci. Malá rohová pohovka je módní a pohodlnou alternativou kdysi oblíbené jednoduché rozkládací pohovky.